/  

Πολιτική Επιστροφών

 ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ    
Η εταιρία μας αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη όσον αφορά την ενδεχόμενη τοποθέτηση ελαττωματικού προϊόντος στην παραγγελία σας και γι αυτό προχωρά στην αντικατάσταση του εφόσον η ενημέρωση από εσάς γίνει το αργότερο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου και  το ρούχο έχει την ετικέτα του και την αρχική του συσκευασία. Εφόσον ισχύουν οι παραπάνω προϋποθέσεις ακολουθείτε την εξής διαδικασία:
Σας αποστέλλουμε ένα νέο προϊόν χωρίς έξοδα αποστολής. Παραδίδετε το ελαττωματικό προϊόν στην μεταφορική την στιγμή που θα σας δοθεί το νέο πακέτο. Η αλλαγή  γίνεται σε διάστημα 2-6 εργάσιμων ημερών για Ελλάδα και 7-12 εργάσιμες για Κύπρο και Ευρώπη.

ΑΛΛΑΓΗ  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Είναι διαδικασία που αφορά αλλαγή μεγέθους, χρώματος ή κωδικού. Θα πρέπει να μας ενημερώσετε το αργότερο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου, το ρούχο θα πρέπει να βρίσκετε στην αρχική του κατάσταση χωρίς να έχει υποστεί φθορές, να μην έχει αφαιρεθεί η ετικέτα με την επωνυμίας Azalea και να υπάρχει η αρχική του συσκευασία. Εφόσον ισχύουν οι παραπάνω προϋποθέσεις ακολουθείτε την εξής διαδικασία:

Αρχικά επικοινωνείτε μαζί μας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους μεταφέροντας μας το αίτημα σας για αλλαγή:
(1) τηλεφωνικά στις μέρες και ώρες λειτουργίας του τηλεφωνικού κέντρου (Δευτέρα έως  και Παρασκευή  09:00 – 17:00,

(2) συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Η αλλαγή μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε άλλο ρούχο δικής σας επιλογής, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας .
Η πρώτη αλλαγή  δεν εμπεριέχει έξοδα αποστολής. Κάθε επόμενη θα επιβαρύνει εσάς και το κόστος ανέρχεται στα 5,00 ευρώ.
Εφόσον το νέο προϊόν είναι χαμηλότερης αξίας το ποσό της διαφοράς θα πιστωθεί στο όνομα σας και θα αφαιρεθεί από μελλοντική  παραγγελία. Αν ο νέο προϊόν είναι μεγαλύτερης  αξίας η διαφορά θα πληρωθεί στην μεταφορική με την παράδοση του νέου πακέτου.
Η αλλαγή  γίνεται σε διάστημα 2-6 εργάσιμων ημερών για Ελλάδα και 7-12 εργάσιμες για Κύπρο και Ευρώπη. Η μεταφορική θα σας παραδώσει το πακέτο της αλλαγής και θα παραλάβει το αρχικό σας.   
Contact
6986705583
ΔΕΥ. - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.: 09:00 - 16:00
Delivery
αγορές με αντικαταβολή
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Packet Change
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 10
Cards
δωρεάν αλλαγή
ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ!
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!